YleisesittelyToiminta-ajatusArki meilläKoulunkäyntiHarrastusmahdollisuudetHenkilökunta

Pienryhmäkoti Hima

Himan lastensuojeluyksikkö aloitti toimintansa syyskuussa 2010 Tuusulan Riihikalliossa rauhallisella omakotitaloalueella. Himasta on hyvät liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle. Hyrylän palvelut ovat lähietäisyydellä. Hima on 7-paikkainen.Yleisesittely

Pienryhmäkoti Hima on lastensuojeluyksikkö, jossa huolehdimme huostaanotetuista tai avohuollon tukitoimena sijoitetuista lapsista, jotka tarvitsevat tukea psyykkisen, fyysisen ja sosiaalisen kehityksen osa-alueilla.

Toiminta-ajatus

Uskomme strukturoidun arjen hoitavaan ja kuntouttavaan vaikutukseen. Säännöllinen päivärytmi onkin yksi tarjoamistamme hoidon peruselementeistä kaikissa yksiköissä. Tavoitteena on, että jokainen lapsi saa peruskoulun suoritettua sijoituksen aikana ja teemme tiivistä yhteistyötä koulujen kanssa. Tuemme jokaista lasta löytämään sijoituksen aikana oman mieluisan harrastuksen, jossa hän voi saada onnistumisen kokemuksia.

Arki meillä

Yksikkö on pieni ja kodinomainen. Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa yksikön yleisilmeeseen ja oman huoneen sisustamiseen, jolloin kotiutuminenkin on helpompaa. Siisteydestä pidetään yhdessä huolta ja ruokaa laitetaan päivittäin yhdessä.

Asiakkaalla on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa yhteisiin asioihin viikoittaisessa yhteisön kokouksessa.

Koulunkäynti

Himan yksikkö sijaitsee Riihikalliossa lähellä Tuusulan koulukeskuksia.

Harrastusmahdollisuudet

Tuusulassa on tarjolla mahdollisuudet hyvin monipuolisiin harrastustoimintoihin.

Henkilökunta

Meillä työskentelee moniammatillinen ja työstään innostunut henkilökunta. Henkilöstöä valitessamme olemme kiinnittäneet erityisesti huomiota vankkaan osaamiseen ja kypsään aikuisuuteen.

FAMILAR SOMESSA
 • Yhteystiedot:
  Ohjaajat
  p. 045 237 4437

  Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@familar.fi
 • Osoite:
  Korpintie 3
  04320 Tuusula
 • Pienryhmäkoti Hima

  • Uskomme strukturoidun arjen hoitavaan ja kuntouttavaan vaikutukseen.
  • Säännöllinen päivärytmi onkin yksi tarjoamistamme hoidon peruselementeistä kaikissa yksiköissä.
  • Tavoitteena on, että jokainen lapsi saa peruskoulun suoritettua sijoituksen aikana ja teemme tiivistä yhteistyötä koulujen kanssa.
  • Tuemme jokaista lasta löytämään sijoituksen aikana oman mieluisan harrastuksen, jossa hän voi saada onnistumisen kokemuksia.