YleisesittelyToiminta-ajatusArki meilläKoulunkäyntiTilat ja ympäristöHarrastusmahdollisuudetHenkilökunta

Pienryhmäkoti Havumäki

Havumäki on 7-paikkainen lastensuojeluyksikkö, joka sijaitsee Tuusulan Rusutjärven rauhallisessa kylässä noin kuuden kilometrin päässä Hyrylän keskustasta.

Yleisesittely

Pienryhmäkoti Havumäki on lastensuojeluyksikkö, jossa huolehdimme huostaanotetuista tai avohuollon tukitoimena sijoitetuista lapsista, jotka tarvitsevat tukea psyykkisen, fyysisen ja sosiaalisen kehityksen osa-alueilla  

Toiminta-ajatus

Uskomme strukturoidun arjen hoitavaan ja kuntouttavaan vaikutukseen. Säännöllinen päivärytmi onkin yksi tarjoamistamme hoidon peruselementeistä kaikissa yksiköissä. Tavoitteena on, että jokainen lapsi saa peruskoulun suoritettua sijoituksen aikana ja teemme tiivistä yhteistyötä koulujen kanssa. Tuemme jokaista lasta löytämään sijoituksen aikana oman mieluisan harrastuksen, jossa hän voi saada onnistumisen kokemuksia.

Arki meillä

Yksiköt ovat pieniä ja kodinomaisia. Asiakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa yksikön yleisilmeeseen ja oman huoneen sisustamiseen, jolloin kotiutuminenkin on helpompaa. Siisteydestä pidetään yhdessä huolta ja ruokaa laitetaan päivittäin yhdessä.

Asiakkaalla on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa yhteisiin asioihin viikoittaisessa yhteisön kokouksessa

Koulunkäynti

Rusutjärven kyläkoulu (1-6 luokat) sijaitsee noin kilometrin päässä Havumäestä. Hyrylän keskustassa löytyy useampia yläkouluja. Hyrylässä sijaitsee myös Pajakoulu.

Tilat ja ympäristö

Yksikkö sijaitsee Tuusulan Rusutjärven rauhallisessa kylässä noin kuuden kilometrin päässä Hyrylän keskustasta.

Harrastusmahdollisuudet

Tuusulassa on tarjolla mahdollisuudet hyvin monipuolisiin harrastustoimintoihin.

Henkilökunta

Meillä työskentelee moniammatillinen ja työstään innostunut henkilökunta. Henkilöstöä valitessamme olemme kiinnittäneet erityisesti huomiota vankkaan osaamiseen ja kypsään aikuisuuteen.


FAMILAR SOMESSA
 • Yhteystiedot:
  Ohjaajat
  p. 044 012 1388

  Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@familar.fi
 • Osoite:
  Kolistimenmäenkuja 10
  04300 Tuusula
 • Pienryhmäkoti Havumäki

  • Uskomme strukturoidun arjen hoitavaan ja kuntouttavaan vaikutukseen.
  • Säännöllinen päivärytmi onkin yksi tarjoamistamme hoidon peruselementeistä kaikissa yksiköissä.
  • Tavoitteena on, että jokainen lapsi saa peruskoulun suoritettua sijoituksen aikana ja teemme tiivistä yhteistyötä koulujen kanssa.
  • Tuemme jokaista lasta löytämään sijoituksen aikana oman mieluisan harrastuksen, jossa hän voi saada onnistumisen kokemuksia.